Over ons

Hytex ontwerpt, produceert en vermarkt beenmode en accessoires in verschillende delen van de Europese markt. Wij werken met diverse retailketens, maar ook de plaatselijke zelfstandige ondernemers van supermarkten, drogisterijen, bouw- & tuincentra is voor Hytex een belangrijke speler voor het aanbieden van onze non-food producten. Wij bezoeken onze klanten dan ook met enige regelmaat en zo kunnen wij onze producten altijd op het juiste moment aanbieden. Onze buitendienst zorgt voor tevreden ondernemers en daardoor indirect natuurlijk voor een tevreden consument! Tijdens onze bezoeken maken wij dan ook altijd een sociaal praatje en bieden wij onze producten aan, die op dat moment het meeste rendement behalen. Na onze jarenlange ervaring met onze klanten, waar wij ontzettend trots op zijn, weten wij als geen ander welke producten wij kunnen adviseren!

Hytex heeft als enige in Nederland de licenties in huis voor SC Heerenveen, FC Groningen en  SC Cambuur! Een echte bestseller op het gebied van sokken, handdoeken en voetballen! 

Hoe werken wij?

De wensen en behoeften van de klant staan bij ons centraal, dit is onder andere mogelijk door de korte lijnen binnen onze organisatie. Kortom flexibiliteit staat bij ons centraal. 

Hytex streeft naar langdurige relaties met haar klanten. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige 
producten tegen een scherpe prijs. Wij produceren onze producten bij onze fabrieken in diverse landen, over de hele wereld. Deze fabrieken worden regelmatig door ons bezocht. Op deze manier kunnen wij het proces van A tot en met Z geheel begeleiden. Wij werken al zo'n 30 jaar samen met onze fabrieken, waardoor wij de vooraf gestelde kwaliteit kunnen waarborgen.

Neem contact op